Tietosuojalauseke

Tietosuojalauseke

ECI-UBI: ssä kunnioitamme, arvostamme ja suojaamme kaikkien kanssamme vuorovaikutuksessa olevien henkilöiden henkilötietoja. Tältä sivulta löydät yksityiskohtaista tietoa siitä, mitä tietoja voimme hankkia sinusta ja kuinka käsittelemme tietojasi.

periaatteet

Henkilötietojen käsittelyä koskevat pääperiaatteemme ovat:

  • Emme kerää enemmän tietoja kuin ehdottomasti tarvitaan mihinkään tiettyyn tarkoitukseen.
  • Käytämme tietoja vain siihen tarkoitukseen, johon ne on kerätty.
  • Emme paljasta tietojasi kolmansille osapuolille.
  • Seuraamme kaikkia prosesseja, joiden kautta saamme henkilötietoja.
  • Varmistamme, että taloudellisia tietoja varten on lisävalvonta.
  • Jos haluat tietää, voimme milloin tahansa ilmoittaa sinulle, millaisia ​​tietoja sinusta tallennetaan.
  • Poistamme pyynnöstäsi sinusta keräämäsi henkilökohtaiset tiedot.
  • Kaikki ECI-UBI: n henkilökunta ja vapaaehtoiset, joilla on pääsy tietoihisi, ymmärtävät, että sinun on pidettävä tietosi aina turvassa ja heidän on allekirjoitettava tietojen luottamuksellisuussopimus ECI-UBI: n kanssa.

Varmistamme, että asianmukaiset fyysiset, tekniset ja inhimilliset tarkastukset ovat käytössä, jotta voimme huolehtia tiedoistasi. Haluamme kuitenkin huomauttaa, että vaikka teemme parhaamme yksityisyyden suojaamiseksi, ECI-UBI ei voi taata 100-prosenttista turvallisuutta meille Internetin kautta jaetuille tiedoille. Jotkin online-tietojenvaihtotavat - kuten salaamattomat sähköpostit - ovat aina vaarassa joutua kolmansien osapuolten sieppaamiksi ilman sinun tai meidän tietämystämme. Siksi aina kun välität tietoja meille, teet sen omalla vastuullasi. Kun olemme vastaanottaneet tietosi, teemme kaikkemme varmistaaksemme sen turvallisuuden järjestelmissämme. Emme voi olla vastuussa muiden verkkosivustojen tietosuojakäytännöistä ja käytännöistä, vaikka pääsisit niihin verkkosivustojemme linkkien avulla ja suosittelemme, että tarkistat jokaisen vierailemasi sivuston käytännöt. Joskus voimme siirtää lähettämiäsi tietoja palveluntarjoajille Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelle - johon voi kuulua maa, jolla ei ole samaa tietosuojatasoa kuin EU / ETA-alueella. Näissä olosuhteissa ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin toimiin varmistaaksemme tietojesi turvallisuuden tässä tietosuojakäytännössä määritellyn mukaisesti, mukaan lukien EU: n ja Yhdysvaltojen välisen tietosuojasopimuksen noudattaminen.

Eurooppalainen kansalaisaloite

Euroopan kansalaisaloitetta ehdottomien perustulojen saamiseksi (ECI-UBI) hoitaa Euroopan unioni. Heidän tietosuojalausuntonsa löytyy täältä: https://europa.eu/citizens-initiative/privacy-policy_en

Uutiskirje ja tietopostit

Verkkosivustomme eri paikoissa voit ilmoittautua uutiskirjeemme tai lehdistötiedotteemme. Yleensä pyydämme vain sinulta sähköpostiosoitetta. Joissakin tapauksissa saatamme myös pyytää nimesi ja maasi henkilökohtaistamaan viestintäämme sinulle. Käytämme näitä tietoja vain uutiskirjeen (lehtitiedot) lähettämiseen sähköpostitse. Kirjautumistasi tulee voimaan vasta, kun olet vahvistanut sen napsauttamalla vahvistusviestissä olevaa linkkiä, jonka lähetämme sitten antamaasi sähköpostiosoitteeseen (kaksoisvalintamenettely). Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa napsauttamalla minkä tahansa meiltä saamiesi uutiskirjeiden tai lehdistötietojen sähköpostiviestien alatunnisteluosassa olevaa peruutuslinkkiä. Levitämme uutiskirjeemme, kampanjapäivityksemme ja tietopostimme jäsenillemme käyttämällä online-työkalua "Mailpoet ”. Katso heidän yksityisyys-ilmoitusta. Levitämme lehdistötiedotteitamme ja muutamissa poikkeustapauksissa myös kirjeenvaihtoa sidosryhmien kanssa verkkotyökalun avulla ”Mailchimp”. Katso heidän Tietosuojalauseke. Parantaaksemme sinulle lähettämiemme uutiskirjeiden laatua ja jotta ne olisivat informatiivisempia sinulle, voimme hyödyntää MailPoetin ja Mailchimpin seurantatoimintoa. Tämän avulla voimme nähdä, kun olet avannut tietyn uutiskirjeen ja jos napsautit jotakin uutiskirjeen linkkiä. Vain hyvin pienellä ryhmällä viestintätiimissämme on pääsy näihin tietoihin, emmekä jaa näitä oivalluksia ECI-UBI: n sisällä tai kolmansien osapuolten kanssa (muuten kuin ehkä anonyymien, yhdistettyjen tilastojen muodossa). Lahjoitukset
Lahjoitusten käsittelemiseksi ja rahoituksen keräämiseksi käytämme kolmansien osapuolten työkaluja. Näiden avulla sinua saatetaan pyytää toimittamaan tietoja, jotka tunnistavat sinut luovuttajaksi ja lahjoituksesi tarkoituksen. Saatat tarvita lisätietoja kuitin toimittamiseksi. Näihin tietoihin pääsevät vain rahastonhoitaja, hänen avustajansa (avustajansa) ja kirjanpitäjämme yksinomaan kirjanpitotarkoituksiin ja Alankomaiden veroviranomaisia ​​koskeviin tietovelvoitteidemme täyttämiseen. Jatkossa saatamme pyytää ulkopuolisia kirjanpitopalvelujen tarjoajia auttamaan meitä kirjanpitovelvoitteidemme täyttämisessä, jolloin voimme jakaa näiden tapahtumien tiedot heidän kanssaan, ehdottomasti luottamuksellisuuden ja salassapidon ehdoilla. Tällä hetkellä käytämme seuraavia maksunkäsittelypalveluja:
  1. Rahat ovat UBI4ALL: n hallussa ja ne on rekisteröity Alankomaissa nimellä "Stichting UBI4ALL". (rekisteröinti käynnissä)
  2. Tapahtumien käsittelytyökalu ”Mollie”. Katso heidän tietosuojalausekkeen ja niiden vastuussa-tietojen
  3. Työkalu ”PayPal”. Katso heidän Tietosuojalauseke että Lakisopimukset.

keksit

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka sijoitetaan laitteellesi auttamaan meitä saamaan paremman kokemuksen verkkosivustomme käytöstä. Evästeet tekevät paljon erilaisia ​​asioita, kuten antavat meille mahdollisuuden mukauttaa verkkosivusto tarpeidesi mukaan, arvioida sivustomme kävijämäärä, mukaan lukien tähän liikenteeseen liittyvät lähteet ja mallit, ymmärtää, miten kävijät käyttävät sivustoa ja miten voimme parantaa tämä kokemus.

Kolmannen osapuolen työkalut

Jotkin kolmannen osapuolen työkalut, jotka olemme upottaneet joillekin sivuillemme, saattavat käyttää evästeitä anonyymien tietojen keräämiseen sinusta. Jos olet kirjautunut tilillesi näiden palveluntarjoajien kanssa (luettelo alla), verkkosivustollamme käyntitiedot saattavat olla yhteydessä profiilisi tietoihin. ECI-UBI: lla ei ole pääsyä näihin tietoihin. Jos haluat estää muita palveluita tallentamasta tietoja vierailustasi ECI-UBI: n verkkosivustolla, varmista, että kirjaudut ulos profiililtasi ennen vierailua sivustollamme. Tässä vaiheessa käytämme seuraavien kolmansien osapuolien tarjoamia työkaluja joillakin verkkosivustomme sivuilla:

  • Joillekin sivuillemme upotamme karttoja ja lomakkeita Google LLC. Joissakin tapauksissa saatamme myös linkittää Googlen palvelimille tallennettuihin asiakirjoihin. Hyvin harvoissa tapauksissa (esim. Ilmoittautuminen tapahtumiin tai muuhun UBIE: n järjestämään toimintaan) saatamme käyttää Google Formsia henkilötietojen keräämiseen. Katso Googlen tietosuojakäytäntö..
  • Joillekin sivuille upotamme videoita YouTube, Google LLC: n palvelu. Katso Google YouTube-tietosuojakäytäntö.

Huomaa, että jos olet kirjautunut sisään näihin palveluihin, he voivat seurata vierailusi sivuillamme, joihin nämä työkalut on upotettu.

Hosting ja lokitiedostot

Verkkosivumme isännöi Siteground. SiteGround on holdingyhtiö, joka on rekisteröity Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Bulgariassa ja Espanjassa ja joka hallinnoi neljää toimistoa ja useita tietokeskuksia ympäri maailmaa. https://www.siteground.com/company

Verkkosivumme koostuvat työkalusta "WordPress" Tämä työkalu on käyttäjän käyttöehtojen mukainen Automattic, WordPressin emoyhtiö. Kaikissa verkkolomakkeissamme käytetään SSL (Secure Socket Layer) -tekniikkaa varmistaaksemme meille lähettämiesi tietojen turvallisuuden.

Ota yhteys tietojenkäsittelypyyntöihin

Säilytämme henkilötietojasi järjestelmissämme niin kauan kuin se on tarpeen asianomaiseen toimintaan, ja täytämme kaikki lakisääteiset tai sääntelyvaatimukset. Tämä on tarkoitus, jotta voimme tarjota pyytämiäsi palveluita tai tietoja, hallita suhdettasi meihin ja varmistaa, ettemme kommunikoi kanssasi, jos olet pyytänyt meitä olemaan noudattamatta lakia. Sinulla on tietyillä laillisilla ehdoilla oikeus pyytää:

  1. tiedot siitä, mitä tietoja me tallennamme sinusta
  2. muutokset tietoihimme, joita tallennamme sinusta
  3. pääsy tietoihisi on rajoitettu
  4. poistamme sinulle tallentamiasi henkilökohtaisia ​​tietoja.,

Jos haluat pyytää jotain yllä mainituista, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@eci-ubi.eu

Tarkista prosessi

Noin kerran vuodessa, jos lakisääteiset vaatimukset muuttuvat tai kun otamme käyttöön uusia tiedonkeruuprosesseja, tarkistamme tietosuojakäytäntömme ja tarkistamme sitä tarvittaessa. Tämä versio päivitettiin 21 heinäkuu 2020.
%d bloggaajat näin: